پاسخ به پرسشهای رایج در خصوص ویدئو پروژکتور:

پرسش:
تفاوت ویدئو پروژکتور و دیتا پروژکتور چیست؟
پاسخ: هیچ تفاوتی ندارند. نسل قبلی این دستگاه ویدئو پروژکتور نام داشت و فقط قابلیت اتصال به سیستم های ویدئویی را داشت. امروزه این دستگاه دیتا پروژکتور نیز خوانده میشود، چون امکان اتصال به انواع مختلفی از سیستمهای ورودی نظیر ویدئو، دی وی دی و کامپیوتر، فلش مموری و پخش تصاویر آنها را دارد. در واقع منظور از ویدئو پروژکتور، دیتا پروژکتور، ویدئو پروجکشن، دیتا پروجکشن، پی سی پروژکتور، مالتی مدیا پروژکتور، پروژکشن و حتی گاهی پروژکتور یکیست!

پرسش: چرا در سایت قیمت ویدئو پروژکتورها درج نشده است؟
پاسخ: به سه دلیل. اول اینکه صدای گرم شما را بشنویم. دوم اینکه به تجربه دریافته ایم که در صورت درج قیمت دیتا پروژکتور ها احتمال انتخاب بر مبنای قیمت توسط مشتریان گرامی افزایش می یابد و ما معتقدیم برای انتخاب صحیح یک دستگاه حرفه ای بهتر است ابتدا نیازهای خود را با مشاوران و کارشناسان مربوطه مطرح کنید و سپس لیست قیمتها را مشاهده نمایید. و سوم اینکه به علت تعدد برندها و مدلهای ویدئوپروژکتور و نیز با توجه به نوسانات قیمت، امکان اعلام قیمتهای به روز در سایت دشوار است.


پرسش: کدام مارک ویدئو پروژکتور بهتر است؟
پاسخ: از چه نظر!؟ کیفیت؟ قیمت؟ یا خدمات پس از فروش؟ سیما پردازان در انتخاب و ارائه مارکهای ویدئو پروژکتور وسواس و حساسیت بالایی دارد. بنابراین می توانیم این ادعا را داشته باشیم که همه ی برندهای ارائه شده در سایت در رده ی خوب تا عالی هستند.

اگر از آندسته مشتریانی هستید که کیفیت و شهرت محصول برایتان اهمیت بالا و فوق العاده ای دارد، پیشنهادمان ویدئو پروژکتورهای پاناسونیک، اپسون و ان ای سی است.

اگر از آندسته مشتریانی هستید که خدمات پس از فروش برایتان اهمیت بالا و فوق العاده ای دارد، پیشنهادمان ویدئو پروژکتورهای اپتما است.

آگر از آندسته مشتریانی هستید که نام کمپانی و محصول برایتان حائز اهمیت است، پیشنهاد ما به طور حتم دیتا پروژکتور سونی است.

و اگر از مشتریانی هستید که قیمت ویدئو پروژکتور، برایتان پارامتر تعیین کننده ایست، توصیه می کنیم ویدئو پروژکتور اپتما، بنکیو یا اینفوکوس را انتخاب نمایید.

اگر هنوز مجاب نشده اید و یا ترکیبی از موارد را مد نظر دارید نگران نباشید، کارشناسان آداک منتظر تماس شما هستند تا راهنمایی های لازم را به شما ارائه کنند.


پرسش: چرا بعضی فروشگاهها و یا شرکتها ویدئو پروژکتور هایشان را با قیمتهای کمتری ارائه می دهند؟
پاسخ: احتمالا این دسته از همکاران نیاز های مالی کمتری دارند!!! و یا اینکه به خوبی می دانند که قرار است چه مقدار خدمات را با چه کیفیتی به شما ارائه دهند! اشتباه نکنید، منظور از خدمات لزوما کارت گارانتی که بر روی دستگاهها ضمیمه می شود، نیست. افرادی که یک دستگاه حرفه ای نظیر دیتا پروژکتور را با سودی معادل 5 الی 10 هزار تومان می فروشند، به احتمال قریب به یقین در پاسخگویی به تلفن شما و صرف کمترین وقت برای شما هم امساک خواهند کرد. توصیه می کنیم با یک تلفن مشابه، مورد مذکور را امتحان کنید. و در نهایت انتخاب با شماست. این شما هستید که باید بین شرکتی که بر اساس نیاز شما، راه حل ارائه می دهد و فروشگاهی که بر اساس موجودی انبار خود ویدئو پروژکتوری را توصیه می کند، یکی را انتخاب نمایید.


پرسش: مهمترین پارامتر در انتخاب یک دیتا پروژکتور چیست؟
پاسخ: پاسخ این سوال به صورت کاملا مبسوط در صفحه راهنمای انتخاب و خرید ویدئو پروژکتور گفته شده است.


پرسش: طول عمر لامپ ویدئو پروژکتور ها چقدر است؟
پاسخ: در ویدئو پروژکتور های حرفه ای (با تکنولوژی LCD یا DLP) در حدود 2000 ساعت و در دیتا پروژکتور های جیبی (با تکنولوژی LED) در حدود 20000 ساعت. البته در سالهای اخیر کمپانی های سازنده با انواع و اقسام ترفند ها و تبلیغات، مدام در حال افزایش این عدد هستند که تا صحت این اعداد برای کارشناسان شرکت آداک مسجل نشود، از اعلام آن به مشتریان گرامی معذوریم. به طور مثال یکی از ترفندهایی که از سوی برخی کمپانی ها دیده شده این است که اعلام می کنند طول عمر لامپ ویدئو پروژکتور X در حالت اقتصادی(Eco Mode) معادل 4000 ساعت است! برخی از فروشندگان هم با استفاده از این عدد، طول عمر لامپ را 4000 ساعت واقعی اعلام می کنند! در حالیکه شما باید برای رسیدن به این طول عمر، دستگاه خود را با شدت روشنایی کمتری استفاده نمایید.


پرسش: آیا میتوان از ویدئو پروژکتور جیبی به عنوان جایگزین ویدئو پروژکتور های حرفه ای استفاده کرد؟
پاسخ: در شرایطی که محیط کاربری دستگاه روشن و بزرگ باشد، خیر. دیتا پروژکتور های جیبی مزایای بسیار زیادی دارند ولی فعلا در محیط های نیمه تاریک و تاریک قابل استفاده هستند. بزای مطالعه شرح کامل نکات مربوط به ویدئو پروژکتور جیبی به صفحه آن در سایت مراجه کنید.



پرسش: آیا برای پخش تصویر دیتاپروژکتور استفاده از پرده نمایش مخصوص الزامی است؟
پاسخ: شما می توانید بر روی هر سطح سفیدی تصویر ویدئو پروژکتورتان را بتابانید. ولی قطعا پرده نمایش هایی که برای این منظور تولید می شوند دارای استانداردهایی هستند که در کیفیت تصویر بسیار موثرند. بسیار مشاهده کرده ایم که در برخی کلاسها تصویر ویدئو پروجکشن را بر روی وایت برد و یا دیوار بسیار مات یا رنگی تابانده اند که در اولی منجر به رفلکس(بازتابش شدید) نور و خستگی چشم و در دومی منجر به ارائه تصویری بسیار کدر و با رنگهای غیر طبیعی می گردد. با توجه به هزینه ای که برای خرید یک دیتا پروژکتور نمویده اید، خرید یک پرده نمایش متناسب با محیط را توصیه می کنیم.


پرسش: ویدئو پروژکتور های شما ساخت کجا هستند!!!؟
پاسخ: احتمالا ساخت کشوری که شما تمایل دارید نیستند! ساخت چین. این روزها ویدئو پروژکتور نیز همانند بسیاری از محصولات سخت افزاری در چین تولید میشود. حتی دیتا پروژکتور های با اصل و نصب آلمانی ، امریکایی و ژاپنی دیگر در چین تولید می شوند. نکته مهم اینجاست که اگر شما یک برند شناخته شده و بنام را خریداری می کنید، اصلا جای نگرانی نیست. ویدئو پروزکتور هایی نظیر سانیو، سونی، ان ای سی و ... تحت لیسانس و با نظارت جدی کمپانی های اصلی در چین ساخته می شوند. و در ضمن مطمئن باشید این دستگاهها برای ارسال به بازارهای آمریکا و اروپا تولید می گردند و نه به طور اختصاصی برای ایران!
متاسفانه در همین راستا تماسهای زیادی داریم مبنی بر اینکه آیا پرده نمایشهای شما آلمانی هستند!!!؟ احتمالا شما هم با ما موافقید که پاسخ این پرسش را مسکوت بگذاریم!


پرسش: از کجا ویدئو پروژکتور بخریم!؟
پاسخ: چرا سوالی می پرسید که هرگز به پاسخ آن اعتنایی نخواهید کرد! اغلب مشتریان در ایران، ویدئو پروژکتور را یا از روی ارزانترین قیمت بازار تهیه می کنند، یا از در دسترس ترین فروشگاه و یا از فروشندگان نامرتبطی که مشتری ها با آنها احساس نزدیکی و راحتی دارند و یا به دنبال فروشگاه و شرکتی می گردند که مارک مورد علاقه مشتری را به فروش برساند!
ولی اگر به دنبال یک پاسخ جدی و دلسوزانه هستید باید عرض کنیم که ویدئو پروژکتور را به عنوان یک دستگاه حرفه ای فقط و فقط از مراکزی تهیه فرمایید که در این کار حرفه ای باشند. بتوانند و البته حوصله داشته باشند به شما مشاوره دهند و دستگاه را با توجه به نیازهای شما معرفی کنند.


پرسش: آیا بهتر است دیتا پروژکتور را به سقف نصب کنیم؟ برای این کار چه ملزوماتی نیاز است؟
پاسخ: این موضوع کاملا بستگی به نیاز شما دارد. اساسا برای کلاسهای درس و مصارف ثابت نظیر سالنهای کنفرانس و همایش، ثابت کردن دستگاه توصیه می شود. در صورت نصب به سقف، احتمال آسیب دیدن ویدئو پروژکتور نیز کاهش می یابد. ولی در پاره ای از موارد نیز کاربر نیاز دارد که دستگاه را از محلی به محل دیگر، جابجا کند. در این صورت به هیچ عنوان نصب به سقف توصیه نمی شود. چرا که کاربر را دچار دردسر همیشگی باز و بسته کردن دستگاه و تنظیمات آن با پرده نمایش می کند.
برای نصب به سقف ابتدا باید ویدئو پروژکتور شما این قابلیت را داشته باشد. با برگرداندن دستگاه و بررسی قسمت زیرین آن، در صورت مشاهده سه یا چهار جای پیچ، متوجه خواهید شد که دستگاه شما امکان نصب به سقف را دارد. حالا باید ملزوماتی نظیر، پایه نصب به سقف، کابل RGB و کابل برق (به متراژ لازم) تهیه نمایید.

پرسش: بعد از نصب به سقف، تصویر دیتا پروژکتور وارونه شده است! چه باید کرد؟
پاسخ: در منوی ویدئو پروژکتور هایی که امکان نصب به سقف را دارند، معمولا گزینه ای با عناوین: Mirror، Ceilling و یا از این دست در دسترس می باشد که کاربر می تواند با انتخاب آن تصویر را 90 تا 180 درجه وارونه کرده و در واقع به حالت اصلی بر گرداند.